środa 11 marca 2020 10:00 – 17:00
10:15 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami - na scenie gotują Prezydent Miasta Kołobrzegu Anna Mieczkowska i Starosta Kołobrzeski Tomasz Tamborski
10:45 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Jesiotr - szlachetna ryba od głowy do ogona -bulion, filet w sosie z czarnej fasoli , pierogi z twarogiem i wędzonym jesiotrem
10:30 - panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego - Nadużycia w hotelarstwie w zakresie gastronomii- moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****
12:00 - panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego Koszty zmienne w gastronomii - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****
12:45 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
13:15 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tradycyjna kuchnia w połączeniu z kantonem - Pieczona kaczka z mini plackami i sosem hoisin/ mus mascarpone z sosem śliwkowym
13:30 – panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego Ekologiczne rozwiązania dla hoteli - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****
14:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska –Tomasza Królikowskiego - Polskie ryby i runo leśne - dorsz bałtycki w sosie winnym z podgrzybkami - bulion, filetowanie ryby, grzyby w sosie ostrygowym i omówienie umami
czwartek 12 marca 2020 10:00 – 17:00
10:15 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
10:45 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
11:00 - Szkolenie Sebastian Kwiatkowski Jak zwiększyć sprzedaż w niskim i wysokim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu - (sprawdź dostępność biletów)
12:00 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Tradycyjna kuchnia w połączeniu z kantonem - Pieczona kaczka z mini plackami i sosem hoisin/ mus mascarpone z sosem śliwkowym/ klasyczna wołowina w sosie ostrygowym z warzywami i grzybami
12:45 – Szkolenie Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)
13:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska – Śledzie na różne sposoby
14:00 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Polskie ryby i runo leśne - dorsz bałtycki w sosie winnym z podgrzybkami - bulion, filetowanie ryby, grzyby w sosie ostrygowym i omówienie umami
piątek 13 marca 2020 10:00 – 15:00
9:00 - *Szkolenie - Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - BRAK MIEJSC*
10:00 - konkurs dla Wystawców RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa Zarząd Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno Uzdrowiskowego
10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Sery w naszej kuchni
10:45 - szkolenie Savoir -vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Ryby i przyprawy w naszej kuchni
12:30 - Szkolenie -Kreatywność to siła napędowa hotelarstwa moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)
pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska w wykonaniu szefów kuchni: Dominik Malborski, Adam Lojek, Robert Żochowski, Krzysztof Malinowski
*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
*UWAGA Szkolenia- w czwartek i piątek sprawdź dostępność biletów!
GASTRO-HOTEL Kołobrzeg
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
Bezpłatny parking ul. Śliwińskiego 2 , koło stadionu
około 500 m od hali Milenium
Dziękujemy że jesteście z nami już 17 lat!
Biuro targów:
tel. 785 929 205
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.