Program

Kołobrzeg 6 – 8 marca 2019 hala Milenium




środa 6 marca 2019 10:00 – 17:00

10:15 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami
11:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Andrzej Polisiakiewicz - Dieta Azjatycka dla zdrowia i urody
11:30 - Szkolenie - Ograniczenie zużycia energii elektrycznej dla obiektów gastronomicznych do 45% - system KES ( Kitchen Energy Saver ) oraz inne czynniki obniżające koszt inwestycji i eksploatacji profesjonalnej kuchni. Dr inż. Barbara Koziorowska-Abramczyk konsultant FCSI – międzynarodowej organizacji zrzeszającej specjalistów z dziedziny technologicznego projektowania
12:15 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
12:30 - pokaz kulinarny Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni– Jakość, sezonowość, pomysł. Maciej Hippler
13:30 - warsztaty fotografii - Jak skutecznie wyeksponować swoje produkty za pomocą zdjęcia? - Akademia Polska Smakuje organizowana przez KOWR OT w Koszalinie
14:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Stary Browar Kościerzyna - Kuchnia kaszubska




czwartek 7 marca 2019 10:00 – 17:00

10:00 - Konkurs "Nagroda Produkt Prohotel" Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno-Uzdrowiskowego dla najbardziej użytecznego, innowacyjnego, przyjaznego produktu wystawianego na targach Gastro-Hotel
10:15 - pokazy Carvingu Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
10:30 - Szkolenie Nocowanie.pl
Segmentacja rynku turystycznego - jak opracować plan marketingowy. Kamila Micuła
Atrakcyjna oferta obiektu noclegowego - krok po kroku. Mateusz Weilandt
11:00 - pokaz DESERT FIT Lucyna Haluch Prezes Fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój, Hotel Leśny Dworek
11:30 - Szkolenie - Fotowoltaika i pompy ciepła w systemach energetycznych hoteli – TG Technika Grzewcza
12:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Prawdziwe lody rzemieślnicze - polskie receptury zaprezentuje Daniel Żurkowski
13:00 - Szkolenie - Socjotechnika w służbie prowadzenia recepcji. Praktyczne porady radzenia sobie z codziennymi problemami obsługi rezerwacji i gości w hotelach , pensjonatach, kwaterach Sebastian Kwiatkowski
13:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tomasz Królikowski - Ryby słodkowodne od ogona do głowy
14:00 - Rozstrzygnięcie konkursu "Nagroda Produkt Prohotel" Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno-Uzdrowiskowego dla najbardziej użytecznego, innowacyjnego, przyjaznego produktu wystawianego na targach Gastro-Hotel
15:00 - Szkolenie - Maksymalizacja zysku z sezonu. Wydatkowanie pieniędzy na skuteczną reklamę. Sebastian Kwiatkowski




piątek 8 marca 2019 10:00 – 15:00

10:00 - Szkolenie - „ Czym nas karmią” co tak naprawdę kupujemy zachęcani pięknymi reklamami. Czy jesteśmy w stanie oprzeć się reklamie, czy bez wszechobecnej bombardującej nas reklamie wybierzemy ten sam produkt, jak bardzo jesteśmy zależni od technologii i mass mediów - Lucyna Haluch Prezes Fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój
10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tomasz Królikowski - Ryby słodkowodne od ogona do głowy
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska – Mariusz Szmidt - Kuchnia gdańska
12:00 - Szkolenie - Przygotowanie do pracy w recepcji. Wykorzystanie socjotechniki w radzeniu sobie z bieżącymi problemami. Sebastian Kwiatkowski


*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów

 



UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
©2019 Gastro-Hotel.pl - Targi gastronomiczno - Hotelarskie - Kołobrzeg