Nasze targi to impreza regionalna docierająca bezpośrednio w regiony państwa zamieszkania, wszędzie tam gdzie gościcie chętnie turystów.
Wiemy, że każda osoba pracująca w branży gastronomiczno - hotelarskiej to osoba bardzo zapracowana, dlatego to my docieramy do Państwa, dbając o Waszą wygodę.
Współpracujący z nami wystawcy mają dla Państwa bardzo szeroką ofertę, w tym wiele nowości, zapraszają do konsultacji ze swoimi specjalistami, którzy chętnie poświęcą Państwu czas i odpowiedzą na wszelkie nurtujące Was pytania dotyczące danego asortymentu.
Nasze targi to nie tylko bogata oferta wystawiennicza, ale także bogaty program imprez towarzyszących, obfitujących w różnego rodzaju pokazy, szkolenia i warsztaty.
środa 11 marca 2020:
- Nadużycia w hotelarstwie w zakresie gastronomii - Agnieszka Maszner-Paprocka
- Ekologiczne rozwiązania dla hoteli - Agnieszka Maszner-Paprocka
czwartek 12 marca 2020:
- Jak zwiększyć sprzedaż w niskim i wysokim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu - Sebastian Kwiatkowski
- Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****
piątek 13 marca 2020:
- Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera - Agnieszka Maszner-Paprocka BRAK MIEJSC! - zapraszamy w czwartek
- Savoir -vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - Agnieszka Maszner-Paprocka
- Kreatywność to siła napędowa hotelarstwa - Agnieszka Maszner-Paprocka
Koszt szkoleń 50 zł
- rabat 50% (koszt szkolenia 25 zł) dla gości wchodzących z zaproszeniem na targi.
POKAZY i WYKŁADY:
- pokaz kulinarny Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni - Pieczona kaczka / kuleczki pull z kaczki / puree z chrzanem i twarogiem i sproszkowaną skóra z pieczonego ziemniaka / sałatka z cebuli czerwonej, buraka i kolendry / sos demi marsala
- pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
- pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Owoce morza
- pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska – Pokaz kuchni kaszubskiej
- pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Polskie ryby i runo leśne - dorsz bałtycki w sosie winnym z podgrzybkami - bulion, filetowanie ryby, grzyby w sosie ostrygowym i omówienie umami
- pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Tradycyjna kuchnia w połączeniu z kantonem - Pieczona kaczka z mini plackami i sosem hoisin/ mus mascarpone z sosem śliwkowym/ klasyczna wołowina w sosie ostrygowym z warzywami i grzybami
- pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska – Śledzie na różne sposoby
- pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Sery w naszej kuchni
- pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Ryby i przyprawy w naszej kuchni
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel: 785 929 205 lub 695 249 555
Zaproszenie na Targi Gastro-Hotel do pobrania w formie PDF
INFORMACJA DLA SZKÓŁ
Pierwsze dwa dni Targów przeznaczone są WYŁĄCZNIE dla branżowych zwiedzających. Grupy zorganizowane i szkoły nie będą wpuszczane na targi podczas dwóch pierwszych dni. Specjalnie dla nich zarezerwowaliśmy trzeci dzień odbywających się targów – Piątek.
Z zaproszenia otrzymanego od firmy wystawiającej się na targach skorzystać może wyłącznie kadra nauczycielska!
Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo w zakładce SZKOŁY