Szkolenia Gastro-Hotel

Patroni









 

GKlogo mini

 

gk24 mini







Kuchnia Mistrzów -


innowacyjne przedsięwzięcie

Targów Gastro-Hotel


Ewoluujący rynek, zmieniające się trendy, rosnące wymagania klientów i operatorów rynku, a także przedefiniowanie roli targów i ich znaczenia w komunikowaniu na linii B2B i B2C stały się inspiracją dla poszukiwania i implementacji kreatywnych rozwiązań, które są w stanie sprostać wymaganiom wystawców i gości targów Gastro-Hotel. Rozwiązaniem jest projekt nazywany przez organizatorów mianem „Kuchni Mistrzów”.
 
Kuchnia Mistrzów to przedsięwzięcie, którego organizatorem jest właścicielka firmy tworzącej Targi Gastro- Hotel, Małgorzata Kryszak. Wspierana przez swój profesjonalny i oddany zespół oraz techniczne zaplecze i konsulting firmy PHU Timex targowestoiska.pl, stworzyła narzędzie targowe o nieprzeciętnych parametrach i możliwościach. Do organizacji przyłączyły się i wsparły ją firmy: Hunter Wild, Dajar, winnica Adoria, Zamek Dubiecko, Zamek Baranów Sandomierski oraz Fundacja Klubu Szefów Kuchni i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.
Kuchnia Mistrzów będzie wydzieloną strefą, której przygotowana przez przedstawicieli Zamku w Baranowie Sandomierskim i Zamku w Dubiecku aranżacja przeniesie zaproszonych gości w zamkowy świat, stając się tłem wykwintnej kuchni. Za tę ostatnią odpowiada ekspert kulinarny Waldemar Hołówka wraz z zespołem znanych szefów kuchni: Januszem Pyrą z Zamku w Dubiecku, Markiem Łukasiewiczem szefem Kuchni z Zamku w Baranowie Sandomierskim oraz Przemysławem Wielochem szefem kuchni z Restauracji JAN w Bełchatowie. Zespół kucharzy przygotuje - na sprzęcie i produktach dostarczonych przez wspierające projekt firmy i organizacje - dania kuchni myśliwskiej, zgodnie z menu zamieszczonym w ramce przy niniejszym tekście. Potrawy serwowane będą gościom zaproszonym na spotkania biznesowe i rozmowy na tematy związane z branżą.

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomii, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia „Kuchnia Mistrzów” stanie się doskonałą platformą wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!

 
 Mariusz Kwaśniak

Współpracujemy z:

culinary com pl www poradnikrestauratora com pl  gk24 pl Targi

nadmorze pl hotwpol Targi

e-konferencje pl targi gastronomiczne targi hotelarskie targi hotelarskietargi turystyczne

turystyka24h pl papaja pl targowestoiska info Targi