Szkolenia Gastro-Hotel

Patroni











 

GKlogo mini

 

gk24 mini









Dla zwiedzających


Zapraszamy Państwa do odwiedzenia targów Gastro Hotel.

Nasze targi to impreza regionalna docierająca bezpośrednio w regiony państwa zamieszkania, wszędzie tam gdzie gościcie chętnie turystów.
Wiemy, że każda osoba pracująca w branży gastronomiczno - hotelarskiej to osoba bardzo zapracowana, dlatego to my docieramy do Państwa, dbając o Waszą wygodę.
Współpracujący z nami wystawcy mają dla Państwa bardzo szeroką ofertę, w tym wiele nowości, zapraszają do konsultacji ze swoimi specjalistami, którzy chętnie poświęcą Państwu czas i odpowiedzą na wszelkie nurtujące Was pytania dotyczące danego asortymentu.
Nasze targi to nie tylko bogata oferta wystawiennicza, ale także bogaty program imprez towarzyszących, obfitujących w różnego rodzaju pokazy, szkolenia i warsztaty.
SZCZEGÓŁOWY program targów w zakładce PROGRAM

 

SZKOLENIA DLA WŁAŚCICIELI OBIEKTÓW, BARMANÓW, POKOJOWYCH, KELNERÓW, KIEROWNIKÓW SALI I KUCHARZY:


Środa 7 marca 2018:


· Nieuczciwe firmy i ich niekorzystne oferty - jak je rozpoznawać i unikać - Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego

· Negatywne opinie o obiekcie noclegowym lub gastronomicznym – praktyczne porady jak ich unikać i skutecznie z nimi walczyć Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego



czwartek 8 marca 2018:


· Skuteczna sprzedaż w hotelu, czyli jak osiągać sukcesy i skutecznie zarządzać . Szkolenie Anny Chwałko

· Szkolenie Nocowanie.pl – Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym - poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji: Grupy docelowe w branży turystycznej - jak doprowadzić klienta do rezerwacji?- Marek Skowron. Komunikacja z gośćmi i zarządzanie opiniami w internecie - Mateusz Weilandt. Oferta idealna - jak pisać teksty, które trafią do klienta i pozytywnie wpłyną na markę. - Kamila Miciuła

· Jak pozyskać najlepszych pracowników dla mojego hotelu, restauracji Szkolenie Anny Chwałko

· Jak skutecznie i bezkosztowo wypromować obiekt gastronomiczny Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego

· Wymierne korzyści reklamy obiektu gastronomicznego, noclegowego. Dobór środków i ich wykorzystanie. Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego



piątek 9 marca 2018:


· Obsługa Gościa - jak idealnie odbyć praktyki w hotelu i gastronomii i najwięcej się nauczyć Szkolenie Anny Chwałko

· Savoir vivre w gastronomii i profesjonalne przygotowanie do obsługi Gościa. Szkolenie Anny Chwałko



Koszt szkoleń 50 zł

- rabat 50% (koszt szkolenia 25 zł) dla gości wchodzących z zaproszeniem na targi.


 



POKAZY i WYKŁADY:

*   pokaz kulinarny jednego z najmłodszych szefów kuchni w Hotelu ***** Rafała Durka z Diune Hotel
*   pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
*   pokaz kulinarny kucharza z Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalnych – Jakość, sezonowość, pomysł.
*   pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu 


Wypełnij FORMULARZ REJESTRACYJNY.



INFORMACJA DLA SZKÓŁ

Pierwsze dwa dni Targów przeznaczone są WYŁĄCZNIE dla branżowych zwiedzających. Grupy zorganizowane i szkoły nie będą wpuszczane na targi podczas dwóch pierwszych dni. Specjalnie dla nich zarezerwowaliśmy trzeci dzień odbywających się targów – Piątek.
 
Młodzież zapraszamy do udziału w szkoleniach/warsztach w Kołobrzegu. W cenie biletu na szkolenie mają również możliwość zwiedzenia targów.
W sprawie udziału w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem organizatora.

Z zaproszenia otrzymanego od firmy wystawiającej się na targach skorzystać może wyłącznie kadra nauczycielska!

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo w zakładce SZKOŁY

 

 

Współpracujemy z:

culinary com pl www poradnikrestauratora com pl  gk24 pl Targi

nadmorze pl hotwpol Targi

e-konferencje pl targi gastronomiczne targi hotelarskie targi hotelarskietargi turystyczne

turystyka24h pl papaja pl targowestoiska info Targi