Szkolenia Gastro-Hotel

Patroni









 

GKlogo mini

 

gk24 mini







Zapraszamy Państwa do odwiedzenia targów Gastro Hotel.

Nasze targi to impreza regionalna docierająca bezpośrednio w regiony państwa zamieszkania, wszędzie tam gdzie gościcie chętnie turystów.
Wiemy, że każda osoba pracująca w branży gastronomiczno - hotelarskiej to osoba bardzo zapracowana, dlatego to my docieramy do Państwa, dbając o Waszą wygodę.
Współpracujący z nami wystawcy mają dla Państwa bardzo szeroką ofertę, w tym wiele nowości, zapraszają do konsultacji ze swoimi specjalistami, którzy chętnie poświęcą Państwu czas i odpowiedzą na wszelkie nurtujące Was pytania dotyczące danego asortymentu.
Nasze targi to nie tylko bogata oferta wystawiennicza, ale także bogaty program imprez towarzyszących, obfitujących w różnego rodzaju pokazy, szkolenia i warsztaty.
SZCZEGÓŁOWY program targów w zakładce PROGRAM

 

SZKOLENIA DLA WŁAŚCICIELI OBIEKTÓW, BARMANÓW, POKOJOWYCH, KELNERÓW, KIEROWNIKÓW SALI I KUCHARZY:


Środa 8 marca 2017:


· Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa - szkolenie Tauron

· Marketing w gastronomii. Branding jak skutecznie reklamować restaurację i zwiększyć obroty. Narzędzia. – Agnieszka Hajbura Michałowska

· Jak przygotować swoją ofertę i strategię marketingową aby uzyskać całoroczne obłożenie obiektu – Sebastian Kwiatkowski

· Produkt i jego jakość w kontekście biznesu. Nocowanie.pl



czwartek 9 marca 2017:


· Zarządzanie wizerunkiem firmy z uwzględnieniem social media, profilaktyka w zarządzaniu komentarzami o obiekcie – Sebastian Kwiatkowski

· Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa - szkolenie Tauron

· Zarządzanie przez mierzenie, czy budżety są potrzebne i czy wszystko da sie policzyć? – Anna Juras

· Porzuć produkt sięgnij po usługi – Michał Skwarek

· Nieuczciwe oferty - nie daj się naciągnąć! Nocowanie.pl



piątek 10 marca 2017:


· Super foods i trendy kulinarne 2017r. – Agnieszka Hajbura Michałowska

· Przygotowanie i wyposażenie pokoju - co jest nie/zbędne dla moich Gości – Anna Juras

· Czego nie wiemy o konserwantach i barwnikach -czyli jak czytać etykietę aby być zdrowym. - Agnieszka Hajbura Michałowska



Koszt szkoleń 50 zł

- rabat 50% (koszt szkolenia 25 zł) dla gości wchodzących z zaproszeniem na targi.


 



POKAZY i WYKŁADY:

*   pokazy kulinarne kucharzy z Narodowej Reprezentacji Juniorów pod kierownictwem Jarosława Uścińskiego
*   Największy wybór steków w Polsce z najlepszej długo dojrzewającej wołowiny. - Firma KONKRET Monika Strzałka
 
 


Wypełnij FORMULARZ REJESTRACYJNY.



INFORMACJA DLA SZKÓŁ

Pierwsze dwa dni Targów przeznaczone są WYŁĄCZNIE dla branżowych zwiedzających. Grupy zorganizowane i szkoły nie będą wpuszczane na targi podczas dwóch pierwszych dni. Specjalnie dla nich zarezerwowaliśmy trzeci dzień odbywających się targów – Piątek.
 
Młodzież zapraszamy do udziału w szkoleniach/warsztach w Kołobrzegu. W cenie biletu na szkolenie mają również możliwość zwiedzenia targów.
W sprawie udziału w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem organizatora.

Z zaproszenia otrzymanego od firmy wystawiającej się na targach skorzystać może wyłącznie kadra nauczycielska!

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo w zakładce SZKOŁY

 

 

Współpracujemy z:

culinary com pl www poradnikrestauratora com pl  gk24 pl Targi

nadmorze pl hotwpol Targi

e-konferencje pl targi gastronomiczne targi hotelarskie targi hotelarskietargi turystyczne

turystyka24h pl papaja pl targowestoiska info Targi