Szkolenia Gastro-Hotel

Patroni









 

GKlogo mini

 

gk24 mini







Zapraszamy do odwiedzenia naszych targów i wzięcia udziału w szkoleniach i konkursach uczniów szkół gastronomiczno – hotelowych. 

WAŻNA INFORMACJA!
Pierwsze dwa dni Targów przeznaczone są WYŁĄCZNIE dla właścicieli, menadżerów i pracowników z branży HoReCa.
Wstęp na teren targów dla szkół tylko po wcześniejszej rejestracji biletów, potwierdzonej u organizatora w  trzeci dzień targów – PIĄTEK!
Limit czasowy –każda z grup może przebywać na terenie targów przez 2,5 godziny (1,5 h szkolenie+1 h zwiedzanie)


Bilet uprawniający do udziału w szkoleniach jest jednocześnie biletem wstępu na targi.
Cena biletu na szkolenie wynosi 25 zł (+5 zł zaświadczenie) (poza szkoleniem Wino w gastronomii- indywidualny cennik).
Liczba biletów jest ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń -pisemna rezerwacja w biurze organizatora oraz wpłata zaliczki.


Z zaproszenia otrzymanego od firmy wystawiającej się na targach skorzystać może wyłącznie kadra nauczycielska!

Bilety wstępu można zarezerwować w biurze organizatora targów faxem bądź mailowo.
WAŻNE!! Po dokonaniu rejestracji prosimy o potwierdzenie telefoniczne rezerwacji.

 
2

Młodzież szkolną zapraszamy na szkolenia w piątek 18 marca 2016 roku.

 

Zapraszamy na szkolenie Pani Anny Juras "Predyspozycje i sylwetka psychologiczna hotelarza i gastronomia. Czy to zawód dla mnie?" - Podczas warsztatów na temat sylwetki hotelarza i gastronoma, porozmawiamy na temat predyspozycji i kompetencji niezbędnych do podjęcia zawodu w hotelu czy w restauracji.

 

oraz na wykład na temat: "Reedukacja naszej gastronomii, czyli na nowo odkrywamy to co już dawno znamy" prowadzony przez Panią Agnieszkę Hajburę­-Michałowską. Reedukacja naszej gastronomii, czyli na nowo odrywamy to co już dawno zostało kulinarnie poznane, zapomniani szefowie kuchni i ich rzemiosło czy wiemy co jemy, powrót do źródeł, nauczmy się rzemiosła. To tylko nieliczne zagadnienia jakie poruszymy w naszym wykładzie.

 

Zapraszamy na pokaz kulinarny na scenie zorganizowany przez Agencję Rynku Rolnego oddz. w Szczecinie oraz Zachodniopomorskie Centrum Onkologii  - Sporządzanie  sałatek z owoców i warzyw. Zapraszamy na degustację.


Formularze zgłoszeniowe dla zainteresowanych udziałem przesyłamy mailem lub faxem.

 

Kontakt:

Biuro targów
32 376 08 60

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Współpracujemy z:

culinary com pl www poradnikrestauratora com pl  gk24 pl Targi

nadmorze pl hotwpol Targi

e-konferencje pl targi gastronomiczne targi hotelarskie targi hotelarskietargi turystyczne

turystyka24h pl papaja pl targowestoiska info Targi