Szkolenia Gastro-Hotel

Patroni









 

GKlogo mini

 

gk24 mini







 

Kołobrzeg 8 – 10 marca hala Milenium




środa 8 marca 2017 10:00 – 17:00

10:00 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami
10:00 - 11:30 - Marketing w gastronomii. Branding jak skutecznie reklamować restaurację i zwiększyć obroty. Narzędzia. Szkolenie Agnieszka Hajbura Michałowska
10:30 - pokaz kulinarny Największy wybór steków w Polsce z najlepszej długo dojrzewającej wołowiny.
11:30 – 12:30 – Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa. Szkolenie firmy TAURON Sprzedaż sp. z o.o.
12:30 - pokaz kulinarny trenera Reprezentacji Polski Kucharzy Juniorów OSSKIC – Jakość, sezonowość, pomysł.
12:30 – 14:00 – Jak przygotować swoją ofertę i strategię marketingową aby uzyskać całoroczne obłożenie obiektu. Szkolenie Sebastian Kwiatkowski
13:45 - pokazy kulinarne Krzysztofa Wierzby
- Rozbef z długo dojrzewającej wołowiny z sosem BBQ – wraz z degustacją dla przybyłych gości
- Panierowana wołowina (nowość w gastronomii) – Panierowany Rumsztyk wołowy z Pikantną Salsą – wraz z degustacją dla przybyłych gości
- Wykorzystanie technik carvingowych do dekoracji przygotowanych potraw.
14:00 - 15:00 - Produkt i jego jakość w kontekście biznesu. Szkolenie Nocowanie.pl


czwartek 9 marca 2017 10:00 – 17:00

10:00 - 11:30 - Zarządzanie wizerunkiem firmy z uwzględnieniem social media, profilaktyka w zarządzaniu komentarzami o obiekcie. Szkolenie Sebastian Kwiatkowski
10:00 – pokazy kulinarne Największy wybór steków w Polsce z najlepszej długo dojrzewającej wołowiny.
11:30 - pokazy kulinarne Krzysztofa Wierzby
- Rozbef z długo dojrzewającej wołowiny z sosem BBQ – wraz z degustacją dla przybyłych gości
- Panierowana wołowina (nowość w gastronomii) – Panierowany Rumsztyk wołowy z Pikantną Salsą – wraz z degustacją dla przybyłych gości
- Wykorzystanie technik carvingowych do dekoracji przygotowanych potraw.
13:30 - pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
11:30 – 12:30 – Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa. Szkolenie firmy TAURON Sprzedaż sp. z o.o.
12:30 – 14:00 – Zarządzanie przez mierzenie, czy budżety są potrzebne i czy wszystko da sie policzyć? Szkolenie Anna Juras
14:00 – 15:30 – Porzuć produkt sięgnij po usługi. Szkolenie Michał Skwarek
15:30 - 16:30 - Nieuczciwe oferty - nie daj się naciągnąć! Szkolenie Nocowanie.pl




piątek 10 marca 2017 10:00 – 15:00

8:30 – 10:00 – Super foods i trendy kulinarne 2017r. Wykład Agnieszka Hajbura Michałowska
10:00 - Otwarcie targów
10:00 – 11:30 – Przygotowanie i wyposażenie pokoju -  co jest nie/zbędne dla moich Gości. Szkolenie Anna Juras
11:00 – 12:30 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
11:30 - 13:00 - Czego nie wiemy o konserwantach i barwnikach -czyli jak czytać etykietę aby być zdrowym. Szkolenie Agnieszka Hajbura Michałowska


*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów

 



Współpracujemy z:

culinary com pl www poradnikrestauratora com pl  gk24 pl Targi

nadmorze pl hotwpol Targi

e-konferencje pl targi gastronomiczne targi hotelarskie targi hotelarskietargi turystyczne

turystyka24h pl papaja pl targowestoiska info Targi